In onze Service Apotheek werken farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.

Ons team is goed opgeleid. Apotheker specialisten, farmakundigen en apothekersassistenten. We volgen regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Onze extra's zijn onder andere een herhaalservice en binnen twee uur uw medicijnen afhalen aan de balie, 24/7 afhaalautomaat of gratis thuis bezorgd. Daarnaast een inloopspreekuur en medicatiebeoordelingen.  Wij staan graag voor u klaar! Klik op het logo voor onze website. 

De fysiotherapeut is er voor iedereen; van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen.  Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen.

Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.

Klik op het logo voor onze website. 

De Goedgezondgroep is een familiebedrijf, de groep exploiteert een aantal huisartsenpraktijken in Nederland.

Kenmerken van deze praktijken zijn laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Medische expertise staat voorop.

Wij nemen nog patiënten aan en u kunt zich gemakkelijk inschrijven op de pagina 'huisarts'. Voor meer informatie over onze organisatie kunt u op het logo klikken.