In onze Service Apotheek werken farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.

Ons team is goed opgeleid. Apotheker specialisten, farmakundigen en apothekersassistenten. We volgen regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Onze extra's zijn onder andere een herhaalservice, gratis bezorgservice, gratis inloopspreekuur en medicatiebeoordelingen.  Wij staan graag voor u klaar!

Als u thuis woont met een chronische aandoening kan dat erg pittig zijn. Er worden veel mensen betrokken en soms zijn er periodes dat dingen moeizaam gaan. Novicare kan u op dat moment met de juiste behandeling ondersteunen zodat u thuis weer op de beste manier verder kunt.

Dit doen wij door u thuis de gespecialiseerde behandeling te bieden die u ook in het verpleeghuis zou kunnen krijgen.

Er werken bij ons diverse gespecialiseerde artsen in ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten.

De fysiotherapeut is er voor iedereen; van klein tot groot en van jong tot oud. Kom naar KernGezond als je niet goed kunt bewegen, of als je niet goed durft te bewegen.  Als je meer moet bewegen, of als je moeite hebt met bewegen.

Misschien heb je last van een sportblessure of heb je een spier verrekt tijdens het werk. De fysiotherapeuten bij KernGezond doen er alles aan om je lichaam weer in beweging te krijgen.

De Haeck Care is een moderne Huid Praktijk met feeling voor de allernieuwste technieken.

Onze behandelingen zijn medisch en cosmetisch. De eigen organische Huidverzorgingslijn en Cosmeticalijn maakt ons extra bijzonder. We werken met een Dermatoloog, Cosmetisch Arts, Huidtherapeut en Schoonheidsspecialisten.

Voor iedere behandeling hebben we een intake. We bespreken altijd vooraf goed wat we kunnen betekenen met de juiste technieken.

In Wilnis-Dorp Medisch Centrum kunt u maandag tot en met vrijdag terecht voor bloedprikken van 11.00u-11.30u. Neemt u het formulier mee dat u van de arts heeft gekregen. Alle formulieren zijn geldig, ook met de naam van een andere bloedprikdienst er op.

Atalmedial richt zich op service dichtbij de patiënten en aanvragers en beschikt over meerdere laboratoriumlocaties en een netwerk van meer dan 100 poliklinieken en afnamelocaties.

Veel lichamelijke klachten en gezondheidsproblemen zijn gerelateerd aan voeding.

Met een adequaat en op maat gemaakt voedingsadvies kunnen klachten en problemen verminderd of verholpen worden.

Ook voor het optimaliseren van uw voeding kunt u bij ons terecht. Hierbij valt te denken aan voeding voor kinderen en tieners tot aan voeding bij zwangerschap of van een glutenallergie tot diabetes type 1 of 2.

 

 

 

 

Salt Derma staat voor vakbekwame dermatologie in alle opzichten. U kunt bij ons zonder lange wachttijden terecht voor een klein consult met vragen of een uitgebreide screening. We behandelen ook ter plekke met de meest moderne technieken in een aparte behandelkamer. Dr R Heide staat voor u klaar met zijn assistentes! 

De Goedgezondgroep is een familiebedrijf, de groep exploiteert een aantal huisartsenpraktijken in Nederland.

Kenmerken van deze praktijken zijn laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Medische expertise staat voorop.

Wij nemen nog patiënten aan en u kunt zich gemakkelijk inschrijven op de pagina 'huisarts'. Voor meer informatie over onze organisatie kunt u op het logo klikken.